\n\n Горох, квасоля, кукурудза цукрова, соняшник \n | \n\n Борошниста роса, чорна ніжка, бактеріози, плямистості листя і бобів; гельмінтоспоріоз, фузаріоз \n | \n\n обприскування в період вегетації \n | \n\n 20г/5л води/1 сотка \n | \n
\n\n\n Картопля \n | \n\n Фітофтороз, ризоктоніоз, в’янення, суха та мокра гниль бульб \n | \n\n обприскування в період вегетації \n | \n\n 20г/5л води/1 сотка \n | \n
\n\n\n Томати, баклажани, перець, огірки, кавуни, дині, гарбузи, усі види капусти, салат, шпинат, кріп, щавель, селера черешкова, морква, буряк, квіткові та декоративні \n | \n\n Фітофтороз, макроспоріоз, бура плямистість, альтернаріоз, бактеріальний рак, антракноз, оливкова плямистість, біла гниль, чорна ніжка, судинний бактеріоз, несправжня борошниста роса, церкоспороз, фомоз, рамуляріоз \n | \n\n замочування кореневої системи розсади \n | \n\n 20г/5л води/100шт \n | \n
\n\n\n Плодово-ягідні культури \n | \n\n Борошниста роса, кокомікоз, мілдью, оїдіум, сіра, біла та чорна гнилі, хлороз, бактеріальний рак \n | \n\n обробка саджанців \n | \n\n 20/3л води/100шт \n | \n
\n\n\n Обробка ґрунту (після обробки робочим розчином, ґрунт розрихлюють будь-яким способом) Обприскування тари та приміщень \n | \n\n Осіння: Для прискорення процесу гуміфікації і мінералізації рослинних решток та оздоровлення грунту Весняна: З метою пригнічення розвитку патогенів та збагачення ґрунту корисною мікрофлорою \n | \n\n 10-20 л/100 м2 \n | \n\n 20г/10л води \n | \n
\n